Saturday, May 9, 2015

review ikhlas ephyra


Assalamualaikum

sebelum ni dah hampir nak terbeli ephyra ni tapi bila google n tanya harga..mak ai mahal bebenor. tak mampu iollss nak beli masa tu
lagi satu banyak betul bloggers yang review sal produk ni
review dia banyak kesan yang kebabom . haha
terus fikir 3-4 kali nak beli, rasa mcm diorg ni dibayar untuk promote ephyra ni.opsss


kali ni terbeli jugak..
nik minum ephyra baru sebulan. paling ketara dekat energy.
kalau amik pagi tak rasa lapar sampai ke petang
proses penyahtinjaan jadi lancar, tu yang best tu
kulit kurang berminyak tapi flawless bagai tak de.maybe nak kena minum berkotak-kotak baru dapat kesan flawless kot.huhu

ini lah rupa box Ephyra Premium Box, total ada 30 sachet
so cukup untuk sebulan sebab nik just minum 1 sachet untuk 1 hari 


suka dalam bentuk sachet sebab senang nak bawak dalam bag or ke ofis


1 sachet tu koyakkan dan nik shake dengan air sejuk.
nik minum ephyra ni sebelum breakfast. selalu akan bawak ke opis.
rasa tak ada la sedap mana, tapi boleh di telan oleh tekak :)


adik nik yang recommend ephyra. 
kadang2 bila minum tertinggal baki kat shaker. kalau petang tak basuh shaker tu dah berbau :). so kita boleh tahu yang produk ni bebas bahan kimia



kelas kau jah. gambar ala-ala review dapat komisyen.muehaha
ini review ikhlas dari hati tau :)

1 comment:

  1. bf kite pun pernah minum ephyra ni dan bab energy tu memang betul..sebab kerja dia selalu buat dia letih tapi minum ephyra badan dia rasa bertenaga sikit katanya..
    tapi bab flawless tu entahlah..haihh susah hati plak kang dia flawless dari kite,..!! haha

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^