Thursday, June 18, 2015

Iman sudah 4 bulan


Assalamualaikum 

 Iman dah 4 bulan. cepat je masa berlalu. 2 bulan lagi dah boleh makan solid food. 

makin bambam la nanti kan Iman.
rindu la kat budak bambam comel sorang ni.
weekend lepas dapat jumpa kejab jea.Mama dan Papa Iman busy pindah rumah. 
 
dari 3 bulan bambam dah meniarap sendiri tanpa bantuan.
skarang makin laju pusingnya. 
kepala dah tegak, tangan dah boleh tolak badan kebelakang
budak peramah ni suka tegur orang dan suka senyum-senyum dengan orang.
 gambar terbaru Iman.
bersantai nampak.
Iman ni budak baik sangat. jarang berjaga malam.
kalau berjaga pun sebab nak minum susu.
tak layan lagi toy yang cik su beli. 
shawl Mama dia jugak menarik tuk di pegang.hihi
muka bangun tido sangat ni.
bambam ni kalau cukup tido, kenyang susu. 
confirm gini la rupa dia.hihi
geram jea.
 aaaa..comel kan saya
timbang berat masa 4 bulan.dah 7.8 kg, bmi 10, panjang 65cm
sepanjang inject tiap-tiap bulan sebelum ni Iman nangis sekejab jea.
happy 4 months baby
membesar dengan sihat. Teh sayang baby sangat.
geram tau nak peluk gomol awak sampai awak rimas.haha

2 comments:

  1. COMEY .. BOLAT .... DEMOK .......GEBU SGT2

    ReplyDelete
  2. Salam sist..lamanya x bw kat cne..rindu! Allah comelnye baby..Subhanallah..mcm nak peluk cium pipi die..hehe..salam ramadhan kareem kak:)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^