Saturday, June 13, 2015

Iman Zharif budak masam

Assalamualaikum

lama dah tak upload gambar bambam kesayangan saya.
esok budak bambam ni dah 4 bulan. dah besar dah dia. makin banyak akalnya. haha
anak manja papa ni. berkepit jea dengan papa.

bila dengan papa dia senyap jea. mengada skit bila dengan Mamanya. haha.
ada pernah skali tu jerit tak nak duduk dalam stroller. terpaksa Mamanya berhentikan kete tuk angkat dia. tetiba senyap kan. perangai sangat ni.haha..sabar la Mama Iman yea.haha.


buat muka confius lak dia. 
k pop sangat. baju hijau seluar biru..haha

selfie sebelum tido


 sedap di peluk.sedap jugak di gomol
tapi dapat dukung kejab jea. lenguh oiii dukung dak bambam ni.haha

suka kiss dia sampai dia ek ek..rimas kan sayang
sapa suh comel dan bambam sangat. Teh geram la baby oiii.


gebu ..haha :)

pipi tetiba kurus kan.share tips pleasee..





skarang ni suka nau gigit. semua benda la nak gigit kan.





pandai tengok kemera tau budak bambam sorang ni.haha



cekci

muka masam. tunggu papa lambat sampai yea.
last2 tertido sendiri







video dak bambam tak reti duk dia,haha


jumpa esok k baby. rindu.

No comments:

Post a Comment

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^