Sunday, June 28, 2015

Jubah Alraandecy dari EJ STYLE

Assalamualaikum

mesti korang awal-awal dah prepare shopping baju untuk hari raya kan. 
nik tak prepare apa2 pun lagi.huhu..baju raya pun tengah cari lagi ni.
bab tema baju raya ni selalu depend kat mana kami beraya .

kalau balik ke Kelantan confirm kena ikut tema family.
balik Johor boleh pilih tema sendiri sebab kat sana tak ada tema warna.


tahun ni kami balik Kelantan. warna tema family tahun ni GREY.
nik confirm akan beli yang ready made. lebih murah dan senang
alang2 beli jubah baru so jubah ni untuk raya kedua. 
raya pertama tengah survey lagi..apasal ntah skarang asyik beli jubah jea ni.
perubahan umur maybe.haha.or maybe skarang banyak jubah design lawa2 kan.

warna sebenar

suka design yang simple macam ni. janji selesa pakai, tak ketat or tak jarang
cutting besar, 100% loose cutting (umbrella cut), so kembang kat bawah
nursing friendly , wudhuk friendly 

adik nik direct walk in  kat butik EJ Style kat TTDI Kajang
56, jalan ttdi kajang grove 1/1, taman ttdi kajang grove, 43000 kajang selangor.
working hours :11am -10 pm.
facebook : EJ STYLE 
harga rm 99 exclude postage (normal price RM119 )

 korang kalau ada onlineshop jubah dress or baju kurungmoden yang cun nak kongsi? drop komen plsss
tengah mencari baju raya warna grey ni :)

4 comments:

  1. cantik warna tu nik lembut je ...akak pun dah suka pakai jubah and dress...senang nak buat kerja ...tp kena make sure x ketat....huhu

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum.. Saya silent reader nikminijournal bbrpa tahun dlu.. Dh lma saya tak jejak ke sini hinggalah tsrempak smula msa Google review ej style..rindu nk go thru your blog again :) saya prnah beli di sini

    https://www.instagram.com/aleesya.apparel/

    Cuba tgk² dulu..

    ReplyDelete
  3. my business partner was searching for CA EJ-130 several days ago and came across a business that has a searchable forms database . If you require CA EJ-130 also , here's a http://goo.gl/MW0jiE

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^