Wednesday, June 10, 2015

Review Sister’s Wedding Yunnie & Nik Farid : Majlis Akad Nikah



Assalamualaikum

Alhamdulillah, majlis perkahwinan adik nik yang ke2 telah pun selamat diadakan pada 4 April 2015 lepas .dah 2 bulan, baru nak update citer sal majlis nikah adik. punya lama tunggu gambar dari photographer. photographer busy uolsss..haha

majlis berjalan dengan lancar dan cukup meriah untuk kami sekeluarga
family kami family yang simple so persiapan majlis pun simple.
jemputan dalam 350 orang.
majlis akad nikah dan resepsi buat hari yang sama
akad nikah sebelah pagi and resepsi sebelah petang








akad nikah, adik bongsu nik make up kan.





























baju nikah adik beli kat Bazaar Tok Guru. 
baju nikah beli yang simple dan sweet saja..sesuai untuk majlis nikah
veil adik bongsu kami jahitkan
tangan berseni, buat apa pun jadi. 
tema family hari tu baby blue. 
Alhamdulillah, kali ni kami berjaya jugak ikut tema. 
hehe. seronok jea tengok

kami 7 beradik :)



bergambar di pelamin. tak dapat nak bergambar ramai2
kawasan pelamin tak cukup luas tuk kami semua bergambar.
so bergambar ikut family masing2.haha


family kakak


family abang. tak cukup sorang
anak saudara sorang lain jkkkkk kampung. so busy uolss
tak sempat nak balik kampung tengok mak cik nikah.muehaha


my family..masih berdua


Iman tido masa ni. 
so tak ada la gambar Iman dengan Mama dan papanya




dik...mana suami..haha
 tinggal adik bongsu jea yang single. 
eh..tak brapa nak single dah kan.opss
nanti kita update lagi. banyak lagi gambar nak share ni. k bye


2 comments:

  1. Hihi tahniah dapat adik ipar. Ramainye adik bradik nik ye?? Hihi meriah rumah, Hanis adik bradik 4 jek.

    ReplyDelete
  2. untungnya ada adik berseni.. semua buat sendiri.. suka la kaler baby blue tu.. nampak sweet..

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^