Sunday, June 14, 2015

Review Sister’s Wedding Yunnie & Nik Farid : Majlis Kenduri Kesyukuran & Outddor Photoshoot


Assalamualaikum

update citer basi lagi. 
Majlis Kenduri Kesyukuran adik nik berlangsung sebelah petang.
majlis simple2 jea.  tak ada majlis sanding or renjis2 bagai.
jemputan dalam 350 orang tuk sekadar meraikan pengantin baru
photographer adik nik ni lebih fokus pada pengantin dan family.
so tak ada suasana masa majlis berlangsung.
layan gambar jea la yea.hihi
kami plan beli jubah sama.Jubah Dress ni dari Fabulous Heejab. 
sangat-sangat selesa pakai jubah dari Fabulous Heejab ni.






skarang ni tak yah tanya la sapa who's next kan. 
dah confirm2 sorang jea yang single. 
so kita tukar soalan. adik bila lagi?haha




 warna electric blue ni cantik, nampak eksklusif











ni lak gambar outdoor. 
tak pi jauh2 tuk buat gambar romantik .kat dalam kampung pun jadi
tak sangka kan dalam kampung sendiri pun gambar outdoor boleh jadi cantik













Selamat Pengantin baru 2 bulan Yu dan Farid.
semoga diberi kebahagian dunia akhirat..Amin.



No comments:

Post a Comment

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^