Monday, June 15, 2015

Review Sister’s Wedding Yunnie & Nik Farid : Butik Pengantin Nada Bridal


Assalamualaikum

adik nik ambik pakej pengantin dengan Nada Bridal
dalam pekej ada pelamin lengkap lampu dan aksesori, 2 Pasang baju pengantin lelaki / perempuan, aksesori tudung, veil, kasut dan set tanjak, 1x make-up dan hiasan meja makan

even tak bersanding tetapi tetap juga nak pelamin
nak bergambar kan. niat nak simple je tapi  meriah lak pelaminnya.
 servis terbaik. memang berpuas hati. harga pun berpatutan
pandai diorang adjust pelamin sesuai ngan ruang rumah.
pakej adik ni pakej jimat. pakej ikut kepada kemampuan. 

Pelamin dalam rumah







dalam pakej, adik akan dapat 2 persalinan baju.
kat butik ni tak banyak pilihan baju but tak ramai yang nikah bulan 4 kan.
 so dapat pilih baju idaman hati..

first pilih baju songket warna electric blue.  
pelamin warna cream so adik pilih baju lebih menyerlah berbanding pelamin.
nak jadi pengantin mestilah dari yang lain kan, tak gitu? 
baru lah pengantin menyerlah kan.
kedua dress kuning yang simple and sweet, less is more
dress kuning ni adik pakai untuk aktiviti outdoor.


owner butik ni mekap cantik. 
gambar ni tak edit langsung.  












for those kat Kelantan yang masih mencari-cari wedding planner untuk majlis bersejarah boleh contact Nada Bridal
Hubungi : 013-9150610

4 comments:

  1. cantik baju biru tu.. mcm songket ea baju dia..

    ReplyDelete
  2. bestnya kalo dapat picit2 pipi tu.. huhuhu.. nasib baik anak buah orang..

    ReplyDelete
  3. cantik pelamin!!
    plus pengantin macam muka pelakon izreen tu laaaa

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^