Wednesday, June 17, 2015

Review Sister’s Wedding Yunnie & Nik Farid : Hantaran, Bunga Tangan & Photographer

Assalamualaikum


update gambar hantaran.hantaran 9 dulang berbalas 9 dulang

mula2 dulu rasanya adik decide tak nak buat hantaran. pakai banyak duit especially bab nak menghias. tapi pihak pengantin lelaki request nak hantaran. 

 hiasan hantaran adik kali ni guna balik barang-barang apa yang ada masa nikah adik nik yang dulu. bakul letak buah-buahan tu zaman nikah nik 5 tahun dulu.

masih elok so boleh guna balik. 
 

hantaran pihak perempuan untuk pihak lelaki
hasil DIY adik bongsu kami








set perfume beli di London.kirim dekat adik . untung la dapat beli murah.
dulu nik beli set perfume kat Sogo jea.


 hantaran pihak lelaki ke pihak perempuan

duit mas kawen tak ada dalam gambar.







Bunga Tangan
adik bongsu kami tempah bunga tangan kat Perniagaan Centrepoint
bunga tangan ni cantik kan.

nampak naik dan sesuai dengan semua warna baju


 

ehh..sesuai jugak untuk pengantin lama

Photographer
majlis buat kat Kelantan, so sangatlah limited pilihan photographer
nasib baik adik ipar ada kawan photographer . 
chekidout photographer wedding adik saya  



last review untuk wedding adik kedua nik. 
ada jodoh, kita sambung review untuk adik bongsu lak nanti.wink wink.

2 comments:

  1. eh eh cincin permata pink.. rare nih.. huhu..

    ReplyDelete
  2. memang cantik bunga tangan tu nik..bunga hidup ya

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^