Friday, June 12, 2015

sepetang di Festival Floria Diraja Putrajaya 2015


Assalamualaikum
 
Hari Ahad lepas, nik dan hubby memang dah plan awal2 nak ke Pesta Floria. 
Pesta Floria kali ni di Presint 4 Putrajaya, bersebelahan dengan Jambatan Seri Saujana 
macam tahun lepas jugak ada bayaran masuk. 
RM5 untuk setiap pengunjung dewasa.kanak-kanak lak RM1.
kali ni pi berdua jea dengan en hubby. selalu ada adik yang ikut. dia kije lak kan. tak best tak ada orang tuk bergambar .kekok dan shy2 cat skit nak bergambar sorang2 ni.
padahal ramai jea duk selfie ngan bunga kan.haha

yang baru kat Floria ada Spring and Winter Garden lagi. tapi kami  tak masuk pun. 
nak masuk tu kena bayar Rm3.  tak kuasa uolss nak kena beratur panjang
nik dan hubby pi petang. ramai giler orang kat pesta floria ni. nak bergambar pun susah,
 dah la panas terik. nasib badan la.nak sangat datang kan.haha
gambar pun tak banyak snap. layan gambar yang ada jea la.









































tahun ni paling sikit snap gambar di Pesta Floria. 
 tak sempat nak pusing habis pon..
Terima Kasih en hubby teman cik isteri jalan-jalan.

2 comments:

  1. memang rasa seronok jer tengok warna warni ni kannn? akak pun minat...

    ReplyDelete
  2. nory takdan nak pergi pon...huhuhuh

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^