Sunday, July 26, 2015

baju nikah ready-made di Jalan Masjid India

Assalamualaikum

cerita dah basi. tapi lantak la nak share kat uolss  jugak.muehaha
 kami ke Jalan Tar dan Masjid India masa puasa aritu
bantu adik bongsu iolss survey baju nikah.mihmihmih

akad nikah bulan 12 nanti so tengah survey lagi baju nikah yang cantik dan harga mampu milik :)

bakal pengantin nyer kat London, so adik mintak tolong survey kan.
communicate guna whatsapp jea. so send gambar baju2 tuk adik tengok dan decided berkenan yang mana . baju ready-made sekarang ni kan banyak yang cantik.so decided usha kat Jalan Tar dan Masjid India dulu.
setiap kedai sama jea designnya.haha..harga pun sama.

bakal pengantin tak suka design ni.







 .berkenan ni tapi tak ada saiz S lak

last2 tak jumpa baju nikah yang berkenan di hati. 
adik tempah kat satu butik. yang tu nanti kita review la bila tiba majlisnya
adik yang nak kawin, kakak pengantin yang over excited :)
misi mencari baju untuk family lak. kena pilih warna tema untuk family
tak nak la warna baju pengantin sama dengan warna baju family
kesian dekat pengantin nanti tenggelam.opsss.haha


 

2 comments:

  1. Ini yang seronok ada adik beradik perempuan ramai2, senang nak shoping walau tuan punya diri tak available hihihi.

    ReplyDelete
  2. Eh cantik2 la baju tu nik. Hihihi next year beli jek la. nk tempah bole tapi memadai laa sepasang. Lain2 beli je kan?

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^