Saturday, July 11, 2015

Berbuka Puasa dengan Opismate


Assalamualaikum

 entry kat blog skarang ni macam sendu jea.mood nak menulis pun kelaut. huhu
busy dengan kerja uolss. nak dekat cuti ni banyak lak kerja urgent. 
dengan tak cukup staff. ada lak yang resign 24 jam.
tinggalkan kerja yang banyak tertangguh. janji nak datang lagi 2 hari nak settle kan kerja tapi hampeh. geram jea. tak ada rasa tanggungjawab langsung.
masuk cara elok , harap keluar cara elok please. tak kesian kat boss, please kesian kat kawan2. dah kena cover kerja awak. kerja sendiri pun banyak. sabar jea la.
ujian bulan ramadhan.hahaha.dah2.melalut jauh lak kan.

back to the topic, actually planing dari minggu pertama nak buka puasa sama-sama. 
last2 tinggal seminggu lagi nak puasa baru kitorang sempat nak berbuka.
opismate especially bahagian operation yang ada skang memang best sebab semua rapat and gila2. yang dapat join hanya 11 orang . ada beberapa orang cancel last minutes lak.huhu


kami berbuka di restoran anggerik kuring kat bandar puteri puchong.
best gak makanan indonesia ni.tempat pun selesa.
cuma kat area tu susah sikit nak dapat parking. dalam kul 5 lebih dah bertolak ke sana
dorang tak buat buffet untuk berbuka puasa.


menu






sedapnya sagu ni


jus apple dan plain water.dua2 tuk kita.haha
nasi daam bungkusan pisang.sedap :)
ada 5 jenis lauk. 
semuanya sedap2.ada ayam, sotong,ikan, udang dan tauhu.


Restoran Anggrek Kuring
30-1, Jalan Puteri 1/4
Bandar Puteri, Puchong
47100, Puchong, Selangor
Tel:03-8063 8050
Website: http://www.anggrekkuring.com/

 

No comments:

Post a Comment

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^