Sunday, July 5, 2015

Iftar Di Bangi Golf Resort Restaurant


Assalamualaikum

semalam plan bukak puasa dengan adik beradik
kali ni kami 3 beradik jea yang ada. lagi 4 tak dapat nak join.
kami pilih tuk bukak pose di Bangi Golf Resort Restaurant
ramai giler orang .ambik makanan pun beratur panjang, tapi  berbaloi-baloi bayar rm 55 dengan pilihan makanan yang dorang sediakan. 
style buffet kan so banyak pilihan makanan.
ada kuih muih melayu,kek, dessert, buah-buahan, satay, makanan western, makanan  melayu , kambing bakar dll.
tinggal larat or tak larat nak makan jea.

ni pun sikit jea snap gambar. malu nak snap banyak2.haha
 beberapa kali jugak la ulang alik ke tempat dessert. ada yang pandang pelik jea asyik kita jea duk ulang alik kat tempat dessert sana tu..muehaha

meja kami dekat dengan pentas utama, so jauh skit dari tempat dessert tapi dekat dengan tempat lauk utama dan makanan  western.

 Bread & Butter Pudding with Vanilla Sauce



Telur Separuh Masak
Soft Bioled Egg with Mushroom Espuma


menu special?
tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

 

kambing bakar
sedap gilaaaa. serious tak tipu


sian dia tak dapat nak makan lagi. so mampu tengok jea
dodoi sekejab terus tido.haha
 tetiba rasa geram tengok peha awak baby.haha

lepas solat.sambung isi perut lagi
rugi la bayar RM55 makan skit jea. kalau boleh tapau dah lama iolss tapau ni.muehhha

 Iman jangan buat muka mintak simpati k.
Iman tak boleh makan lagi yea.haha




seronok tengok ramai yang bawak family makan-makan kat sini
hope tahun depan kami dapat berkumpul macam dulu :)

No 1 . Persiaran Bandar, 43650 ,
Bandar Baru Bangi, Selangor Darul Ehsan
Hubungi – 03 – 8925 3728 / 03 – 8210 0265




2 comments:

  1. alamakk , ternampak buah manggis kat situu . sedapp nye !
    mengidaam laahhh xD

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^