Monday, July 13, 2015

kali ketiga beraya tanpa suami

 Assalamualaikum

jumaat ni kita dah nak raya.sekejap jea dah nak raya kan.
tahun ini kali ketiga, puasa tanpa hubby, raya tanpa hubby
alah bisa tegal biasa..hihi
sedih? mestilah sedih, tapi tak nak layan sangat perasaan ni.
lagipun fikir beraya tanpa hubby kat rumah family sendiri, tak rasa apa sangat.
ada mak ayah dan adik2.

last minutes dapat tahu hubby kena kerja masa raya.
 ingatkan ke Vietnam just untuk seminggu or 2 minggu jea.
baju melayu hubby pun dah siap beli  . 
tak dapat nak pakai sedondon pagi raya ni. simpan je la baju melayu tu


#throwbacksikit #raya2014 #rayatahunlepas

 mak mertua beraya tanpa suami tercinta dan kami beraya tanpa abah tersayang untuk pertama kalinya. Al Fatihah untuk arwah abah



8 comments:

  1. insyaALLAH akan ada 1 hari utk semuanya berkumpul :)

    ReplyDelete
  2. Alahai... kesiannya nik... sabar ya... mungkin ada hikmahnya...nti dpt detim lama2 lg pasni hehe...selamat hari raya nik... maaf zahir batin :) smg aidilfitri kali ni lebih bermakna walaupun tanpa hubby tersayang...

    ReplyDelete
  3. Jauh di mata dekat di hati... :-) Selamat Beraya!

    ReplyDelete
  4. sabar ye nik...nanti hubby dah balik boleh je pakai sedondon.hihi
    btw, selamat hari raya... :)

    ReplyDelete
  5. Tak apalah sis.
    Yang penting merayakan hari raya.
    Jangan sedih-sedih

    ReplyDelete
  6. alahai..xpelah..demi tuntutan tugas kan..

    Salam Aidilfitri
    Maaf Zahir & Batin

    ReplyDelete
  7. cepat masa berlalu... insyaAllah doa walau jarak jauh.. jauh suami out station..

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^