Saturday, July 25, 2015

my kinda Friday

Assalamualaikum

khamis lepas baru masuk opis.
 sejak masuk kerja ni sibuk sikit dengan kerja-kerja di opis.
rasa nak sambung cuti lagi jea.opsss

nak share cerita pasal jumaat semalam
cerita ni tak lah best sangat sebenarnya.
 tapi marilah kita update so blog tak la sunyi tanpa entry.
 lunch date together2 dengan opismate kat Pizza Hut. 
 dah boring dan tak tahu nak makan apa dah untuk lunch
so opismate decided makan kat Pizza Hut
boss bagi duit belanja makan kali ni. syokk ooo.

moga boss selalu murah rezeki.nanti belanja kami lagi.haha
kami kuar lunch selalunya ber 6. yang join 5 orang jea.sorang lagi on leave
gambar makanan kat bawah ni opismate yang order. 

kami order skit je sebab kalau order banyak confirm tak habis
air honeydew
tiap kali pergi Pizza Hut memang tak pernah miss nak order yang ni.



habis ke kami ber5 makan? 
tak abis uolss..perut kecik, takleh nak masuk makanan banyak sangat
cepat jea kenyang.
sebabkan sayang weollss tapau la bawak balik opis


No comments:

Post a Comment

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^