Saturday, August 22, 2015

borong cadar patchwork di GM Klang

Assalamualaikum 

sejak adik2 semua dah nikah dan ada rumah sendiri ni 
masing-masing tengah kemaruk ngan cadar patchwork.
mau tak kemaruk, lawa-lawa design nya.
kat GM boleh dapat RM75 tuk 1 set cadar queen/king yang 100% cotton. 
range harga antara 75-90 kalau 100% cotton
pandai la korang tawar-menawar.
ada yang cakap kalau lagi murah selalunya 80% cotton. 

masa sampai tu, orang tak la ramai sangat. bila dah tengah hari sikit, mula ramai orang. 
sebelum ni pi GM Klang banyak design ala-ala sendu je yang tinggal.
rezeki kali ni jumpa banyak design yang cantik2
kali ni kami borong 8 set cadar. nik jea borong 3 set. 
10 tahun tak beli cadar dah.muehaha


balik rumah terus letak kat ruang tamu.
pilih2 mana yang berkenan.haha

sebahagian corak2 cadar 
ni untuk bilik kedua rumah nik. nak guna cadar ni masa nikah adik bongsu uolss
kira bilik kedua ni nanti akan jadi bilik pengantin untuk adik la.haha
tema bilik pengantin biru yea. nak sama warna dengan warna cat bilik.haha

untuk Mama Iman.Tok Ma belanja. untung la.haha

ni untuk Tok Ma


ada lagi design. tak sempat nak snap semua.
yang penting semua cantik2. tido dengan tilam baru iolss malam ni. wink wink
haha..k bye

6 comments:

  1. Tgh mencari cadar plain, dan ada sarung comforter skali. Nak ke kedai malas. Online xjmp plak. Huhu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sy ada boleh pm @ wassap 0192760211

      Delete
    2. Sy ada sis...bole wassap 0192760211

      Delete
    3. Sy ada boleh pm @ wassap 0192760211

      Delete
  2. murahnya nik cadar patchwork tuh...hehe

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^