Monday, August 10, 2015

I'm officially 31

Assalamualaikum

semalam genaplah umur iollss 31 tahun.
so uols yg berusia 30 tahun ke bawah, sila panggil iolss kakak ok.haha
 Happy Birthday untuk diri sendiri.. hihihi
Alhamdulillah.masih diberikan peluang dariNYA untuk bernafas lagi dimuka bumi ini. 
31 tahun yang penuh pengalaman suka duka, pahit manis.

surprise! dah dapat agak dah dari sapa.hihi
dapat bunga setahun sekali so harus la letak dalam blog.haha
sebenarnya segan gak dapat bunga ni
en hubby siap mintak orang hantar kat opis iolls lagi.huhu




sengaja kasi letak gambar tu banyak2. Hehehe. 
tanda penghargaan buat en hubby. bukan selalu dapat ni tau
terkejut okay walaupun ni bukan kali pertama en hubby buat surprise
memang tak mengharap sangat dapat bunga
 comel nye kamu wahai bunga 
hihihi



letak gambar sendiri satu.haha

dapat hadiah birthday in advance minggu lepas dari en hubby
hadiah dari en hubby yg teruja isteri dah masuk 3 series.haha
thank you so much en hubby
love you till jannah

as request by birthday girl (girl lah sangat..haha)
kami makan Kenny Roggers semalam
and ada beli something sebagai reward untuk diri sendiri.
apa salahnya bagi hadiah kat diri sendiri. sape lagi nak hargai diri sendiri 
sal reward ni later2 kita citer.hihi

terima kasih untuk ucapan-ucapan serta doa kalian
your wishes made me feel special

3 comments:

  1. heppy besday nik, semoga kamu panjang umo dan dimurahkan rexeki, saya x wish kat fb, saya wish kat blog la hehe..takecare!!

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^