Saturday, August 8, 2015

lunch di Dapur Penyet


Assalamualaikum

dah lama nak buat entry sal tempat makan ni. asyik tertangguh jea.
kali pertama cuba makan di Dapur Penyet sebelum puasa itu hari..hihi.
nik kan penggemar ayam penyet. so harus cuba ayam penyet kat sini lak. 
Dapur Penyet ni kat Cyberjaya. tak ramai orang kat sini

order kat kaunter. lepas order, korang boleh duduk..
then nanti diorang hantar makanan kat meja korang.
tengok terliur ke tak terliur.haha

makan time..Bismillah

nik order Ayam Penyet.
ayamnya sedap, rangup di luar, lembut di dalam, 
sambalnya pedas terangkat uolss. phewwww
kalau korang tak tahan makan pedas, jangan berlagak makan banyak.
nanti merah padam muka tahan pedas.  
sayur hanya kobis. ada tempe dan tauhu goreng
 hubby order ayam bakar madu kalau tak silap.haha

ok tu jea citernya. overall, sedap makanan kat sini.  
harga reasonable

Address :
No 3A Cottage Walk Persiaran Apec
Cyberjaya

Phone :
03-8311 9989


2 comments:

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^