Monday, August 3, 2015

Potluck Raya di Office

Assalamualaikum

setelah tiga minggu Syawal, hari ini  kat opis buat potluck sempena hari raya
every year macam aktiviti wajib lak buat potluck ni
majlis kecil-kecilan jea. tapi makanan boleh tahan banyak
menu-menu potluck di opis ada yang masak sendiri ada jugak yang dibeli .

 nak share gambar makanan raya di opis tadi.semua pun sedap-sedap
ada yang tak sempat makan pun.huhu
main menu Nasi Tomato
sorang opismate mmg niat nak belanja sekali. 
Alhamdulillah moga murah rezeki kak :)

Satay. 
yang ni kami budak2 operation  kongsi duit dan tempah.haha..senang kan
tempah dengan kawan en hubby. siap delivery kat opis lagi.
ramai puji satay sedap :)..suka kita dengar tau.hihi

lemang

roti jala


dessert dan buah-buahan







my operation team
kawan gaduh manja setiap hari kat opis. 

sekian..jumpa lagi di potluck tahun depan


4 comments:

  1. Wahh . Mcm best jeee .
    Tringin nak ada pengalaman mcm ni . Tapi saya masih student . Belum keje lagi . Hhhu

    ReplyDelete
  2. Sedapnya nik! Selamat Hari Raya Nik...maaf zahir batin na :)

    ReplyDelete
  3. kalau semua sporting memang best buat potluck kat opis.

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^