Saturday, August 29, 2015

shopping online Di HERMO

Assalamualaikum 

dah lama tak  shopping online.
niat di hati just nak beli toner tapi terbeli jugak item lain.
beli yang murah2 jea. muehaha
Hermo ni website yang jual barang kosmetik dan skin care.
nik beli 3 item ni jea.

Thayers Lemon Witch Hazel with Aloe Vera Astringent 355ml 
by THAYERS






adik bongsu iolls yang suggest toner ni. 
pilih toner ni sebab ada lemon yang sesuai untuk kulit berminyak dan berjerawat
color dia jernih. bau dia strong jugak la
pakai ni tuk tanggalkan sisa2 kotoran yang tak hilang masa cuci muka. 
dan tuk kecilkan liang pori kat muka.
 picit 3-6 titis kat facial cotton dah cukup tuk sapu kat seluruh muka dan leher
saiz besar compares to other brands toner . 335 ml yea.
price lak super affordable uolsss. 

Etude House - My Beauty Tool Mini Brow Class Drawing Guide
by ETUDE HOUSE


baru nak blaja lukis kening. so ni produk  yang sesuai.
jimat masa .hihi

Yadah Limited Starter Kit -1pc 
ni saja mengada pi add chart.haha..comel jea pouch ni kan , 
sesuai for travel purpose.dalam cute pouch ni ada 2 mask for skin brightening, anti-trouble toner, anti-trouble emulsion, sun block, bb cream n sticky note


suka website ni. good service and fast delivery

No comments:

Post a Comment

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^