Friday, August 21, 2015

(video) telatah Iman Zharif Part 2


Assalamualaikum

kesayangan saya dah 6 bulan 7 hari ni..hihi.
6 month check up, berat Iman dah 8.7 kg. tinggi dah 69cm. 
uwaaa jugak sekejab bila cucuk. lepas tu ok.
tapi sian, lepas cucuk demam lak dia. 
sebelum ni Iman tak penah demam lepas cucuk
bila demam dah tak aktif sangat macam selalu

video sebelum demam.hihi
budak bambam bosan. nak mintak dukung la tewww.haha
skarang dah pandai hulur tangan mintak orang dukung
suka nau angkat bontot macam nak merangkak.haha


Iman dan toy zirafah yang cik su bagi


Iman Zharif dan walker part 1
teman papa masak yea bambam.


Iman Zharif dan walker part 2
ada budak accident naik walker, Teh mampu gelak jea la.
laju jea kaki tu. tak sempat nak break yea. haha
harap tak jadi macam Teh masa kecik2 dulu, jatuh tangga dengan walker.opsss




abang sado. sebulan lagi dah jadi abang Iman. 
sepupu Iman nak keluar tak lama lagi.hihi

rindu Iman la. rindu nak cium bau masam Iman
rindu nak gomol n kiss Iman sampai Iman rimas.haha
jangan demam lama2 jea kesayangan Teh :)

No comments:

Post a Comment

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^