Tuesday, August 4, 2015

(video) telatah Iman Zharif

Assalamualaikum

my macho Iman.hihi

koleksi video budak bambam kesayangan family
rakam masa raya aritu. Tok Ma terkejut tengok Iman gelak.
padahal tengah batuk dan selsema tu. balik dari klinik terus happy.haha



SubhanALLAH comel sangat awak ni Iman oooii..geram
rindunya nak dengar Iman gelak . dapat jugak Teh rakam bagi kat mak saudara lain tengok.haha

ni video Mama Iman hantar kat whatapp
suka gigit. macam nak tumbuh gigi jea






dah start naik walker umur 5 bulan, masa tu try walker cousin Iman
sekali suka pulak.. wah.. kemain dia yea.
suka jerit skarang ni. 
kadang-kadang confius dia jerit marah ke jerit suka ke jerit geram ke .haha


miss my budak bambam

1 comment:

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^