Monday, September 14, 2015

7 bulan Iman Zharif..masih bambam

Assalamualaikum 

gambar Iman di usia 6 bulan. arini dah masuk 7 bulan bucuk Teh ni.hihi
makin aktif budak bambam sorang ni. eiiii.makin geram Teh tengok dia.
nasib baik boleh cium dan gomel lagi. 
dia buat muka biasa jea bila org duk kiss dia.haha

so far Alhamdulillah, bab makan Iman tak cerewet.
bagi jea makan apa-apa.semua licin..huhu
budak tak reti duk diam skarang ni, makin lasak.
obses dengan remote tv.
kalau tak dapat siap la korang akan dengar jeritan paling nyaring nanti.haha
untung la. mama dan papa tak payah beli toy mahal2.
remote tv pun boleh.

muka cuak.volume tv terkuat.padan..muehaha

Iman dan toy fav dia.
anak saudara sapa comel sgt ni :)
menjerit sebab Mamanya tak nak bagi terjun katil.haha
Iman ingat terjun katil tu tak sakit ker dik oiii.mcm2 awak ni.
kesian main sorang2. tak ada orang layan 
hisap jari pun sedap :)
tokku n tokma selalu pesan suh hati2 bila Iman naik walker
takut sangat Iman jatuh walker macam mana Teh jatuh walker kecik2 dulu.kita kan hero. skit2 apa ada hal kan Iman.haha



lambat lagi ker nak sampai rumah ni Mama.
Iman tak sabar nak panjat sofa ni.hihi
rambut saya dah lebat la.lurus lagi.hihi
solat ker awak. salah arah kiblat tu..hihi
pagi2 behave jea dalam kereta
 cuba petang confirm tak duduk diam
eksyen...skarang dah tak nak naik walker
nak tolak jea walker tu. naper cepat sangat nak besar ni :)
Mama..gambar Iman nak jatuh pun mama nak snap yea.
nahhh..Iman bagi pose paling menggoda untuk Mama.haha
makin banyak akal sejak dah pandai panjat2 ni
smart2 ni nak gi mana??


tanda kat dahi hero.hihi
gambar semalam

cepatnya masa. baby Teh ni dah 7 bulan dah 
rindu saat mula2 Teh tengok Iman keluar dari OT.
baby putih melepak.hidung mancung
sengih kat Teh dan TokMa. sampai skarang Iman murah senyuman.hihi
moga membesar dengan sihat yea baby Teh

cepat2 jalan.nanti boleh main kejar2 lak.muehaha

boleh kancing gigi tengok gambar budak bambam ni hari2. 
geram jea tengok.baru jumpa pun dah rindu
Happy 7 months old sayang Teh, Muhammad Iman Zharif

1 comment:

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^