Thursday, September 10, 2015

Acrylic Make Up Organizer

Assalamualaikum

dah lama teringin nak beli .tapi asyik tertanguh jea. 
akhirnya dapat jugak cari dengan harga yang sangat affordable

boleh guna individually 

2 drawers


barang make up iollss tak banyak . so yang kecik ni sudah ok.
macam-macam boleh letak
takdelah nampak messy sangat barang-barang atas meja solek
 make up organizer ni akan jadikan barang-barang makeup korang nampak lebih teratur dan mudah dicari.
kalau online shop harga ni dalam RM100. 
kat e-bay ni nik dapat RM56.90 jea.free postage.maybe sebab bukan jenis high quality acrylic kot sebab tu harga murah. but for now, cheap one pun ok.

nik beli ni dekat ebay

8 comments:

  1. perghhh.. terus rasa nak beli.. sekarang guna drawer plastik biasa je ltk alat mekap.. huhuu

    ReplyDelete
  2. bedak pixy dengan lip balm maybelline tu sama dengan imah la! hihi. eh murahla dapat 50 lebih.

    ReplyDelete
  3. minat jugak dengan makeup organizer ni, tapi tak beli-beli pon lagi..hehehe..

    ReplyDelete
  4. ingat benda apa lah tadi lutsinar semacam. bila letak barang makeup baru tahu. hehe tu padahnya xbaca tajuk entri ngee...

    ReplyDelete
  5. terbaik...:)

    selamat berhujung minggu ya

    ReplyDelete
  6. Kemas dan comei..
    Ermm.tu ja yang leh komen...
    Bab2 make up tak berapa relevant :)

    ReplyDelete
  7. Waahh best ni. Kena beli jugak. Bersepah2 brg mekap kdg cari sampai x jumpa.kikiki

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^