Thursday, September 17, 2015

(gambar) baby gilr Yusry dan Lisa Surihani


Assalamualaikum


Congratulations to Yusry dan Lisa Surihani
Bayi perempuan pasangan itu dilahirkan seberat 3.4kg pada 15 September 2015 pada kira-kira pukul 11:44 malam di Pantai Medical Centre Bangsar. 
sikit lagi nak jadi baby hari malaysia.

Alhamdulillah. selamat berpantang Lisa.bambam dan comel sangat babynya.
terima kasih sudi share gambar baby dengan peminat
gambar dari tepi pun dah nampak comel.hope nanti dapat tangok full pic lak. :)
sumber gambar : Astro AWANI


1 comment:

  1. Waw...lisa lepas bersalin terus sarung seluar...hehe...dia pakai seluar kan?zaman sekarang mmg cenggitu... tak kisah dah... pernah pegi klinik kesihatan cek kuning baby last 2years, ibu dalam pantang siap pakai legging yg ketat tuh...terkejut cik misi tgk... hehe :D tak kurang jgk yg masih berkain batik...tp rasanya ni sebab nak amik gambar kan...kena la pakai proper...

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^