Wednesday, September 16, 2015

My recent haul

Assalamualaikum

lately ni, ntah naper tetiba gatai nak beli barang make up

beli jea tapi bila keluar jarang pun pakai 
kalau bosan dan tak de keje, rajin la layan tutorial make up dekat you tube. 
iolls suka usha NikkieTutorials, KathleenLights, BeautyyBirdMy Pale Skin
Carli BybelChloe Morello and Jaclyn Hill .envy sangat dengan orang yang pandai make up ni. semua cantik je pakai make up.  

mata kecik jadi besar, hidung penyek jadi mancung, boleh buat muka tirus dan dagu runcing. tapi bila nik yang pakai macam pontianak pun ada
 ^___^.. kesian suami iolls.haha
ELF Small Angled Brush
ELF Eyeshadow "C" Brush
ELF Crease Brush
Flawless Eyeshadow (Golden Goddess)
Flawless Eyeshadow (Smoky)

beli ni, pertama sebab murah hehe. 

brand elf ni kira well known jugak la tapi harganya memang reasonable
puas hati. dapat beli barang mekap walaupun tak berjenama. sebab nik ni jarang pakai make up, so berbaloi la beli make up dengan harga yang mampu.
ramai yang puji brush dia.tu sampai 3 iollss beli. 
nik beli online.boleh usha ig @makeupbysya
yang ni beli dengan en hubby kat Watsons
tak boleh duduk lama kat situ.sawan jadinya.muehaha
Maybelline Baby Skin
Doll Eyebrow Mascara Pencil Golden Shine
Maybelline Baby Lips Rose Addict
Silkygirl Double Intense Duo Eye Shadow 08 Flushed Maple
St. Ives Fresh Skin Apricot Scrub (all time fav.hihi)

Oxy Acne Control Moisturizer
St. Ives Blackhead Clearing Scrub

ada masa jadi addiction dengan shopping.
so bulan september ni no more shopping

5 comments:

  1. eh kita pun lately suka pulun barangan penjagaan kulit muka.. sejak kedut2 makin ketara ni. hahahaha tapi bab mekap sampai la tak reti, duk nak beli lipstik sejak berzaman, sampai laaa takdok. huhuhu

    ReplyDelete
  2. sy rugi kalau beli brg makeup sbb tak reti makeup. huhu

    ReplyDelete
  3. Nik tak make up pun dah cantik...hehe... stended la kan bila dah berkerja kena la touch up sikit baru nmpak fresh katanya... kat umah ni tak menyempat nik...barang make up masa zaman keje dah tak tahu campak mana...haha!

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^