Sunday, September 27, 2015

sepupu Iman Zharif

Assalamualaikum

  isnin lepas, adik nik selamat lahirkan baby girl di Hospital Islam Az-Zahrah. 
anak saudara ke 9 dalam family kami setakat ni :)
terpaksa operation. dah try normal sebab dah bukak dalam 8 cm tapi ada masalah skit. lagipun kepala baby dah bengkak. kalau try bersalin normal pun akan membahayakan ibu jugak.  kemungkinan rahim akan pecah..fuhhh..scary.huhu

nik balik dari kerja tu terus ke Az-Zahrah. jem teruk kot. lagi2 hujan lak masa tu kan. lebih kurang dalam kul 6.28 petang, baby selamat keluar ikut tingkap.
lega bila dapat tahu baby dan ibu selamat. Alhamdulillah..baby cukup semua sifat.

i'm a girl. 
gambar first day.tembamnya pipi dia
no wonder la berat baby 3.2 kg :)
Assalamualaikum Nur Keisha Aqeelah binti Mohd Faidz


bila bukak bedung tu, mata luas terbuka.
tapi mata still lagi sepet. comelnya awak



cuteness overloaaaaaaaaad
untuk senang suami dan family teman, adik nik ambik bilik single
terpaksa blurkan gambar ibu Keisha. ibu tengah mamai masa ni.
banyak sangat benda masuk dalam badan kan.konon dah trauma
tapi bila anak dah keluar, tetiba terus plan nak beranakkan anak kedua lak. ngehngehngeh
Abang Iman pun ada. buat dunno jea dia.haha



hari kedua Tokku dan TokMa datang melawat

malamnya, nik teman adik kat Az-Zahrah.
so rabu tu iollss EL. sorry boss emergency yea.huhu

hari ketiga baru baby di benarkan balik rumah
sempat la Teh jaga dia jugak. walaupun malam2 Teh jarang terjaga
merdu sangat suara awak baby. sampai Teh boleh tido nyenyak malamnya.haha
ni gambar latest..rindunya Teh kat awak.
rindu nak cium awak.rindu nak bau wangi awak
rindu nak dengar awak nangis.
Keisha ni akan nangis beria bila nak tukar pampers dia. 
tapi bila kita angkat terus senyap.haha
suka tido dalam gelap. kalau tempat cerah cepat jea mata tu bukak.
first day Nur Keisha Aqeelah
masa Abang Iman dulu pun Teh yang rakam. 
nasib baik masa Keisha pun Teh sempat rakam. 

ni video Teh rakam masa teman Keisha dan ibu kat Az-Zahrah

semalam last day Teh jaga Keisha.masa ni Keisha dah 6 hari.
sempat Teh rakam sebelum Keisha menyanyi.
gbudak tak nak sleep.hihi

so nanti bila Teh ada baby, mintak Iman dan Keisha la rakam baby Teh tau tau.haha. 

baru jea balik rumah, Teh dah mula rindu Keisha. 
nanti Teh pi melawat Keisha lagi.
doa Teh moga Keisha membesar dengan sihat dan jadi anak yang solehah.
membahagiakan ibu dan ayah didunia dan akhirat
enjoy jadi cucu bongsu, sebab next year family kita akan bertambah lagi.hihi
To Ja, selamat berpantang :)

3 comments:

  1. Alhamdulillah, bertambah umat Muhammad... semoga jadi anak yang soleh...aminn......

    ReplyDelete
  2. Wah

    Comelnya gegirl ni.. mama dia pun bg nama unik.. sesuai ni.. moga membesar jadi anak solehah ya Keisha..

    ReplyDelete
  3. Wahhh sedapnya bau baby... tahniah nik dpt anak buah baru :) semoga menjadi anak yg solehah... ameen

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^