Wednesday, September 2, 2015

(video) telatah Iman Zharif Part 3


Assalamualaikum 

budak bambam murah senyuman.

suka tegur orang. haishhh... mana la orang tak geram
perangai comel sangat ni.






penat.berehat dulu







ermmm..wanginya


 aritu demam sampai keluar ruam kat badan. sian dia

tapi badan tetap sado. demam2 pun makan tetap berselera.

bila budak bambam sihat.jaga2 la yea.

muka tak bersalah langsung.muehaha

budak suka naik walker. 

berpeluh ke hulu hilir dengan walker

dah boleh merangkak.  

laju jea tapi kalau nak cepat mengesot pun boleh kan Iman



skarang peringkat suka memanjat budak bambam ni

memang mama dan papanya kena alert setiap masa la
tak reti duduk diam. tak putus asa tu. 
duduk pun tak betul lagi sibuk dah nak berdiri.






haaa...buat apa tewww






mengantuknya saya

Iman membebel, bunyi macam anak kucing comel lak.hihi

Iman ni suka gelak. 
kadang2 kita yang takut dengar..muehaha


kedepan kebelakang. geraknya tak jugak.haha

yeayyy.. papanya berjaya jugak rakam video bambam berdiri



insyaAllah, bulan depan Iman dapat sepupu baru. 

excited mak cik. kali ni baby girl kalau ikut scan.hihi
doakan Allah permudahkan urusan adik nik.tak sabar nak pegang dan bau baby syurga tu:)
cepat skit keluar baby. nanti boleh main2 dengan abang Iman

1 comment:

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^