Monday, September 28, 2015

(video+gambar) Abang Iman

Assalamualaikum 
malam ni update entry sal baby lagi.
sorry yea. skarang entry banyak update sal anak2 saudara jea. anak sendiri InsyaAllah coming soon. doa2 kan yea.mudah-mudahan Keisha & Iman cepat dapat sepupu baru ^___^ .hihi

sebenarnya,banyak sangat gambar2 comel nak share. 
Alhamdulillah, abang Iman dah 7 bulan. cousin dah keluar seminggu lepas. so Iman bukan cucu bongsu lagi dah. no more manja2 dan mengada2.muehaha

pandai dah skarang kalau nampak mama dan papa relax jea kat sofa terus mintak dukung. dah mula kenal orang, tahu je mama dan papa dia
so jarang dah nak dekat orang lain. Iman jangan nak sombong dengan Teh. Teh cubit Iman nanti.haha

tenang jea tengok dia tido.

Iman ni suka tido awal, bangun dalam kul 6-7 pagi. tak pernah berjaga malam. 
kalau berjaga pun sebab nak minum susu jea. bunyi ek ek jea.
bagus sangat baby Teh sorang ni
hensem boy.big boy sangat dah dia
arghh..geram.gebu sangat ni dah kenapa.
rasa nak picit2 jea pipi pau tu




melting bila Iman senyum :)

Jumaat lepas nik cuti, so jadi babysitter Iman.nasib baik la Tok Ma pun ada
kalau tak memang tak makan dan mandi la Teh jaga bambam ni.
tapi skarang susah nya nak bagi makan. sibuk jea nak main.haha






tengok Iman ni. bagi orang geram jea :)
sejak dah masuk umur 7 bulan ni, Iman super duper lasak 
pantang bagi peluang sikit je mesti dah merangkak. kepala tu dah berapa kali terhantuk tapi tak jugak serik.haha

bergusti dengan bear pun boleh Iman ni

tapi sekejab jea la mainnya. nampak mama terus pi kat mama.
nampaknya mama lagi menarik dari bear kan Iman.haha




muka budak merajuk dengan Mamanya.
mulut muncung tu tak tahan..Mama panggil pun buat dek yea baby.
haha..comel
macam mana la badan tak sado. makan aje.


duduk pun nak kena bergaya. tapi bukan stabil mana pun lagi ni.

Teh rindu Iman :)

3 comments:

  1. cute... bagusnya tak byk peel..hehe

    ReplyDelete
  2. bergusti with panda tu sweet.. hampir sama saiz

    ReplyDelete
  3. Gambr iman pakai seluar jeans ...perut tak menahan..hehehe..comelnya..

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^