Sunday, October 25, 2015

Happy 1 Month Old , Nur Keisha Aqeelah

Assalamualaikum

sian Keisha.di anak saudara tirikan.hahaha..selalu update gambar dan video abang Iman jea Teh ni kan. so nak bagi adil, kali ni Teh update entry sal Keisha, sepet kesayangan Teh ni.
21hb aritu genap sebulan usia Nur Keisha Aqeelah. makin bambam sepet Teh ni. 
check up sebulan aritu berat Keisha dah naik .sebelum ni 3.2 kg.skarang dah 4.5 kg uolsss. naik 1.3 kg.phewww..patut la mkin berat Teh dukung dia. pipi pun dah makin bulat.
bila dah sebulan ni Keisha dah start menangis.. sebelum ni mmg susah nak dengar suara dia menangis
ada masa senang nak tido, ada masa susah tido. mudah sangat terkejut budak kecik ni sorang.
salah angle Teh ambik gambar , nampak lubong hidung mu Keisha..haha..tak pe, still comel.cer cuba gambar Teh gini.confirm kena keji.huhu
 pipi bulat sangat tu.simpan susu ker.haha
ada budak tak nak tido.hahaha.nanti malam dia jaga.


nanti dah besar skit, boleh bergaya dengan dress comel2.

sejujurnya nik jenis yang kekok dengan kanak-kanak, apatah lagi baby, takut nanti buat baby menangis, takut tersalah pegang sebab baby kan kecik jea.
sebab dah ada 2 baby comel ni, Teh dah tak kekok nak pegang baby. dan dah tak kekok pegang baby orang.haha. anak2 saudara yang lain jarang sangat dapat pegang lama2 macam anak saudara berdua ni.anak2 saudara yang lain selalu raya jea baru dapat jumpa kan. jumpa selalu eh dah besau dah kau nak..haha..k lah.nanti update lagi.



4 comments:

  1. comey...keisha macam nama jepon... sweet...

    ReplyDelete
  2. Omomomo . Gigit pipi dy haha .
    Baby kecik mang kekok gak nk pegang huhu

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^