Friday, October 23, 2015

Iman budak manja mengada-ngada

Assalamualaikum

Mama Iman rakam ni dalam kereta. ada budak tu buat-buat nangis. konon tak nak duduk dalam carseat.tapi Mamanya tak layan. pastu membebel. muehaha..pandai berlakon budak kecik sorang ni. geram oooiii.
esok nak jumpa dia. rindu haihh..dekat sebulan jugak la tak cium, gomol budak bambam ni. harap kenal lagi Teh ni sapa. kalau tak kenal siap la Iman nanti.haha

gebunya Iman ni.sedap peluk ni.haha
jumpa esok Iman :)



1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^