Wednesday, October 14, 2015

Iman & Keisha

Assalamualaikum

kejap je rasa.arini Iman dah 8 bulan. setiap bulan ada jer perkembangan terbaru

setiap baby berbeza perkembangan dia.normal la tu. so tak perlu compare.
ni just untuk share jea. share pun apa yang nik tahu jea. hihi
 budak bambam ni.makin banyak akal makin lasak makin tak reti dok diam.walaupun super duper lasak, badan tetap maintain bambam.
lengan dengan peha still gebu.hihi

dia dah kenal orang,dah tahu siapa mama siapa papanya dan yang dia dah biasa tengok. so tak ada la nak sombong dengan Teh.hihi

Iman ni takut dengan bunyi vacuum rupanya. kalo dengar dia akan nangis or senyap terus.ada tu sampai tertido.haha.Iman ni.tak macho la gitu.haha
amboiii..intai apa tu. 
pantang ada tempat boleh capai, nak berdiri jea dia.
bila berdiri kadang2 tu ada jugak dia lepas tangan.berani sangat ni
belum boleh jalan lagi dah tak reti duk diam. nanti kalau dapat kaki confirm kurus kering la Mamanya.
kuat makan budak bambam ni sorang.bagi makan laju jer mulut tu nganga
Alhamdulillah still breastfeed. cuma kurang minum susu bila dia dah start makan
zat2 Mama semua kat Iman. sebab tu Iman bambam,Mama maintain kurus.
 gigi belum ada lagi.
happy 8 months old bambam Teh.
Keisha..sepet kesayangan sangat ni
rasanya satu2 nya cucu Tokku dan TokMa yang bermata sepet
makin tembam. susu jea 24 jam kan Keisha..mana tak bambam




 Syukur Alhamdulillah moga kedua2nya membesar dengan sihat.rindunya.lama Teh tak peluk cium Iman Keisha :)

No comments:

Post a Comment

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^