Sunday, October 4, 2015

Jemputan Kenduri di Putrajaya dan Cyberjaya

Assalamualaikum

hari ni hari Ahad, kebetulan ada kenduri kahwin.
so makan tengahari hari ni kat kenduri jea.perut masih kekenyangan lagi ni.
ada dua tempat kenduri hari ni. 
satu dekat Cyberjaya dan satu di Putrajaya. dua-duanya kawan en hubby.
puas hati dapat makan di kenduri kahwin.kali terakhir makan di kenduri kawin dalam 3 bulan lepas kalau tak silap. majlis nikah kawan hubby jugak rasanya.haha

first kami pergi kenduri kahwin di Coffee Village, Putrajaya
ni kawan en hubby dari community Persona Stance.
semua bini2 diorang lawa2 uollss.rasa kita jea la yang paling comot dan paling tak bergaya..sobs sobs.tak pe la.asal suami sayang yea dak.haha
doorgift simple dan comel kan. nikah adik pun kami ingat nak buat macam ni.
cuma saiz botol tak tahu lagi nak pilih yang mana.
tempat kedua kenduri di Kompleks Balai Polis Cyberjaya
tak lah susah sangat nak cari tempat ni.dalam 15 minit jea dari tempat kenduri pertama tadi.yang penting parking pun senang
kat sini minum air jea. nak makan perut kenyang sangat dah
muka iollss macam tak puas hati jea.senyum la mek oiii.rosak gambar.haha
to pengantin, 
Barakallah laka, wa barakallahu alaika wa jamaa bainakuma fi kulli khair 
may Allah bless your marriage till jannah

6 comments:

  1. ye, cantiknye doorgift dia.
    simple and rare.
    tak yah sesusah bagi goodies

    ReplyDelete
    Replies
    1. bagi 1 jenis jea cukup.tak perlu letak dalam paper bag.

      Delete
  2. sis senyum jea. tapi dalam gambar tak ada lak gambar senyum..haha

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah..selamat pengantin baru

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^