Thursday, October 29, 2015

My Hujung Minggu with Kesayangan

Assalamualaikum
since ada anak saudara yang duk dekat ni, camera nik penuh dengan gambar anak saudara jea.
weekeend lepas, dapat jumpa bambam kesayangan. rindu sangat kat Iman sorang ni.rindu telatah dia.
ya ampun, makin bambam budak sorang ni. best jea peluk, kiss dia..Iman memang manja. especially dengan Mamanya. tapi orang lain pegang pun dia ok. tak sombong la.
lagi2 kalau yang suka dukung dan layan dia main.haha.suka panjat kat badan orang.
Teh lambat tahu, Iman dah boleh duduk sendiri dah. clap clap.hihi








balik dari rumah Chik ni, Iman demam tetiba. demam2 pun still boleh senyum2. geram oiii.
bulan ni dah 3 kali kot Iman demam. tak nangis pun doc ambik darah dia.
wajah kesayangan ioll yang chomel lote sangat ni. pic paling latest
selipar tu pakai kat kaki tau bambam.bukan kat tangan :)
yup.yang bawah tu kaki.hahs.pandainya.anak saudara sapa ni :)

jumpa nanti Iman.


3 comments:

  1. alahai bambam & comelnya anak buah Nik ni, geram akak tgok.. :)

    ReplyDelete
  2. bandingkan gambar dlu iman dgn lepas demam ni, makin kurus pulak. kesiam dia, memang musim demam ni.

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^