Saturday, October 3, 2015

Nur Keisha Aqeelah dah botak

Assalamualaikum 
4 hari tak update. arini tak berapa nak ada idea.mood lebih kepada rindu
rindunya kat Keisha. suara kecik,comel je bila menangis
ehh.rindu Iman jugak.haha.rindu sangat dekat mereka berdua
Iman macam biasa, makin aktif tapi badan tetap sado.

Keisha lak botak sudah. dah botak pun still nampak macam baby girl kan dan nampak makin boolat. sepetnya mata dia. bibir seksi.haha

budak comel ni..geram
 anak saudara sapa ni comel sangat ni.
'angau' rindu kat anak saudara sendiri.haha

orang kata bedung baby tu supaya baby tak mudah terkejut masa tidur
tapi Keisha tak sampai seminggu pun. dia tak nak bedung. tengok dia tak selesa, tu terus tak bedung. lagi nyenyak dia tido kalau tak di bedung
keisha ni senang tido dalam gelap :)
gaya tido macam orang besar dah. 
macam2 gaya ada..haha

makan, tido , poo poo ..repeat..hihi

5 comments:

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^