Wednesday, October 14, 2015

Polis Evo , Makan, Jalan dan Shopping

Assalamualaikum

aktiviti kami hujung minggu baru ni. berfoya foya di Alamanda.

memang tempat  fav kami, antara shopping mall yang paling dekat dengan rumah.

dah lama gila tak jejakkan kaki ke panggung wayang, last tengok movie Fast & Furious 7 kot. kebetulan kali ni popular dengan Polis Evo.so jom la kita tengok, walaupun kami berdua ni bukanlah kaki wayang pun. 


kitaorang ada masa lebih kurang 3 jam lebih sebelum wayang start so sempat la jalan2 kat mall, shopping kat Watson. isi perut kat Pizza Hut aktiviti biasa jea tapi ok la dari tak buat apa-apa kan.








 tak tahu nak pi mana dah so pikir punya pikir,last2 singgah minum kat Old Town White Coffee. nak jalan lagi, kaki iollss dah lenguh.


 kalau tengok wayang mesti kena ada popcorn
action movie+komedi ni overall memuaskan hati  
berjaya buat kami terhibur dari segi komedi dan aksi.
tak logik tu biasa la. movie fast and furios pun bnyak yang tak logik..wink wink

eh ok lah, nanti update blog lagi

nak tido nak rest.bye

2 comments:

  1. dekat GSC Midvalley harga tiket rm16 dah...huhuu

    ReplyDelete
  2. best kan memang terbaik polis evo

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^