Saturday, October 17, 2015

(video) telatah Iman Zharif Part 4

Assalamualaikum

dah lama tak upload video anak saudara kesayangan iolls ni
comel jea tangan gebu tu main bola. Iman ni cepat bosan.main benda sekejab2 jea.tu Mamanya masukkan semua benda kat dalam kolam ni. dengan harapan lama la iman kat dalam kolam tu. tak ada la nak main panjat2 kat luar.hihi.suka sangat capai mana-mana tempat untuk berdiri. badan orang lain pun boleh.. bila dah berdiri suka lepas tangan macam la dah boleh berdiri sendiri.
tak sabar tunggu Iman boleh jalan.confirm pengsan la nak kejar Iman nanti.
Iman suka masukkan benda dalam mulut, apa saja yang ada dekat tangan confirm masuk mulut..tak dapat barang kaki pun boleh kan Iman.eh..Iman mintak adik kot ni.haha.. seriau Mama Iman kalau dengar ni.haha
dalam video ni nampak nau muka bosan. tapi bagus tak banyak meragam Iman ni.
rindunya dekat bambam sorang ni. rindu nak peluk cium dia.
makan byk yea Iman.Teh suka Iman bambam gini .see you when i see you :)

3 comments:

  1. Assalamualaikum tuan/ puan. Sy membuat keje2 ubah suai rumah dan pejabat.jenis pekerjaan sy sambung rumah,pasang tile,plaster siling,wayaring,waterproofing,bumbung,plumbing,mengecat,grill dan owning,porch keta,autogate,vinyl floor,wallpaper,landskap dan kolam hiasan.terbuka untuk kawasan bangi,kajang,serdang,putrajaya,cheras,kl,ampang,damansara,puchong,nilai,sepang,bndr sri putra. Hubungi sy d no 0192945175 or wssp sy di no 01129110298 (amir)

    ReplyDelete
  2. Comelnya dia :)

    Nanti boleh bawak Iman berpicnic dekat sini.
    hehehe

    http://shoyumilks.blogspot.my/2015/10/mari-ke-foodgasm-fest.html

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^