Monday, November 30, 2015

6th Wedding Anniversary Part 1 | Surprise dari Hubby

Assalamualaikum
ooppsss.tetiba ada part 1 plak kan. sebenarnya kalau boleh nak update satu entry terus, letak gambar banyak-banyak and then publish. tapi tak sempat nak karang ayat.so update part 1 dulu yea.

Alhamdulillah, 29hb November 2015 genap 6 tahun jadi kekasih halal en hubby.
as usual, suka nau en hubby hantar bunga kat opis. tak tau ker isteri dia ni pemalu. of course happy tapi terpaksa cover line.kembang kempis hidung dapat bunga. harap tak ada yang perasan. muehaha.

6 kuntum bunga daisy bermakna 6 tahun usia perkahwinan kami. cakap la kita over pun,iolls tak kisah.haha. beria letak banyak gambar bunga macam dalam 10 jambak bunga jea. padahal sejambak jea pun..but kenangan ni. first time dapat bunga daisy.selalu bunga ros jea.rasa syok bila ada fresh flower dalam bilik. rasa fresh sangat.last dapat bunga masa birthday bulan 8 aritu. bunga tu pun dah mengering tepi katil.muehaha

TQ for making my heart smile, i thank you endlessly

so beautiful
daisy. how sweet they smell.













6 years together
Happy Anniversary to the love of my life. Alhamdulillah, Allah masih panjangkan jodoh kami. thank you for a wonderful 6 years. terima kasih kerana jadi suami terbaik untuk sayang. tempat selalu berkongsi rasa sedih, gembira dan berkongsi cerita dan rahsia..kita bersama saat susah senang, dan hingga ke hari ni masih bersama. semoga ikatan kami ini berkekalan hingga ke Syurga.
 I Love You So Much Hubby. Lillahi Taala

pssttt!!!
kejutan untuk suami.tungguuuuuuu.supriseee....muehahaha

3 comments:

  1. Happy anivrsry nik...semoga berbahagia hingga ke Jannah..x sbr akak nak baca part 2 lak hehe

    ReplyDelete
  2. hepy anniversary nik :)
    semoga kekal bahagia hingga jannah ..

    ReplyDelete
  3. sooo sweet.
    Happy aniversary to both of u...

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^