Wednesday, November 4, 2015

Henna for fun

Assalamualaikum
second time buat corak henna kat tangan.
masa kat ofis ramai yang tegur.malu kita.haha.nasib buat tangan kiri je.
gambar bawah ni baru lepas berinai .bukan selalu nak pakai henna gini kan.nik pilih corak ini

before peel off



inai di tangan setelah hampir sejam pakai
so inilah hasilnya.dah 2 hari pakai, still warna tak hilang lagi.
design henna masa tengok kat kedai nampak cantik.bila kat tangan sendiri nampak cam crowded lak designnya.haha..design macam ni tak sesuai untuk nik. tak berapa berkenan design inai yang crowded bagai, lagi suka yang simple macam design henna dulu.


adik bongsu iolls dah tempah henna artist masa majlis nikah nanti. iolls pulak yang tak sabar ni.kakak pengantin terlebih gedik lak yea. *wink wink

1 comment:

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^