Friday, November 20, 2015

Percutian di Cherating - Kemaman | Kedai Kopi Hai Peng, Kemaman

Assalamualaikum
kalau pergi Kemaman mesti singgah kat Kedai Kopi Hai Peng ni
kedai kopi ni berhampiran dengan Kemaman Centre Point.
kami singgah masa on the way nak balik ke KL.masa tu dalam kul 12 lebih kot, orang tak ramai sangat, so singgah minum sekejab.
masih kenyang lagi makan sarapan tadi, tapi still jugak order makan kat sini.

menu.
Soft boiled Eggs
rasa cam tak puas makan kat sini hari tu. nanti bila Kemaman boleh singgah sini lagi


Kedai Kopi Hai Peng
 No. 3753 Jalan Sulaimani,
Bandar Chukai,
24000 Kemaman, Terengganu Darul Iman.

Phone Number : 09-8597810
H/P : 019-9150923
Waktu Operasi : dari jam 6.45 pagi hingga jam 6 petang

Email : haipeng40s@yahoo.com
http://www.kopi.com

2 comments:

  1. hana dekat je nk g kemaman btw x pernah lg pergi kedai nie...lg pown jarang ke kemaman...

    ReplyDelete
  2. ramai yang review macam besh je

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^