Friday, November 20, 2015

Pusat Konservasi Gajah Kebangsaan, Kuala Gandah, Pahang

Assalamualaikum
otw balik Puchong, sempat singgah ke Pusat Konservasi Gajah Kebangsaan di Kuala Gandah, Pahang
alang2 dah lalu kan, singgah la sekejab.
lepas exit Lanchang , masuk simpang kanan.drive lebih kurang dalam 9km, and then masuk simpang kanan dan drive lebih kurang 2km lagi. Pusat Konservasi Gajah sebelah kiri
.
free entrance.dapat tengok show gajah, boleh bagi makan dan boleh pegang gajah
show gajah pukul 2 petang. masa kami sampai tu show dah abis.
tapi dapat la bagi makan dan pegang gajah. masa mandikan gajah dalam sungai pun sempat la tengok











nah video gajah mandi..muehaha


en hubby bagi makan gajah, seikat tebu RM 3

Pusat Konservasi Gajah Kebangsaan
Address: 28500 Lanchang, Pahang

fuhhhh.dah abis short vacay kami di Cherating dan Kemaman.simpan duit untuk next holiday lak :)

No comments:

Post a Comment

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^