Wednesday, November 18, 2015

(video) Gegar Vaganza 2015 | Siti Nordiana [Minggu 1-Minggu 5]

Assalamualaikum
nak kongsi video penyanyi feveret nik dalam Gegar Vaganza 2015. Siti Nordiana. dulu sokong Haleeda. skarang iolls sokong Siti Nordiana lak. hope dapat ke final macam Haleeda jugak nanti.
jom layan video Siti Nordiana dari minggu 1 hingga minggu ke 5.setakat ni semua lagu yang Nana bawak semua best.bagi lagu apa pun semua boleh nyanyi. dapat rasa keikhlasan dalam nyanyian dia

 Siti Nordiana - Paling Comel  (Gegar Vaganza 2015) [Minggu 1]



Siti Nordiana - Madah Berhelah  (Gegar Vaganza 2015) [Minggu 2]
nik suka Nana nyanyi lagu ni. walaupun tak sebaik penyanyi asal but tetap terbaik bagi nik.
ingat senang nak nyanyi live lagi Ziana Zain.


Siti Nordiana - Kasihnya Laila  (Gegar Vaganza 2015) [Minggu 3]


Siti Nordiana - Memori Berkasih (Gegar Vaganza 2015) [Minggu 4]
jadi viral kot persembahan ni. nampak nau ramai yang rindu zaman dulo2 kan.
lagu ni popular masa zaman remaja iollss. muehaha. kumpul duit beli album pertama Siti Nordiana dulu.

Siti Nordiana - Nirmala (Gegar Vaganza 2015) [Minggu 5]
lagu Nirmala versi Siti Nordiana. dah agak mesti kena compare dengan Siti Nurhaliza.
bagi nik persembahan Siti Nordiana paling terbaik setakat ni. tak rasa pun sama macam Dato' CT.

all the best for next week.
untuk Faradhiya, Haiza dan Azian Mazwan Safuan jugak. girl power.haha

No comments:

Post a Comment

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^