Friday, November 6, 2015

(video) telatah Iman Zharif Part 5


Assalamualaikum
rindu bambam kesayangan.lagi 3 bulan lebih Iman nak setahun.masih manja dan mengada-ngada.hahaha.Iman tak nak mintak adik ngan Mama n Papa? mintak la Iman.nanti Iman ada kawan nak main.haha.dapat adik perangai sama macam Iman confirm Mama kurus kering nanti.haha

Iman ni happy baby.jarang sangat dia buat perangai.bangun tidur, mesti terus senyum. jarang nak menangis. mudah terhibur.main cak cak pun dah boleh buat Iman gelak sakan.haha
dah pandai turun katil sendiri Iman ni.tahu2 dah kat bawah pun sebab dia pegang kaki nak naik katil tak pandai. bukan nak nangis ker apa, siap sengih2 lagi tu.hahaha..Iman2 .macam2 keletah budak banyak akal ni.


Papa baling mainan jea.tapi kemain gelak.mudah terhibur Iman ni



eiiiii..geram la kat Iman ni.lempang lelaju kan.haha

moga selalu jadi anak yang baik untuk Mama dan Papa
rindu awak budak bambam.

No comments:

Post a Comment

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^