Wednesday, November 25, 2015

(video) telatah Iman Zharif Part 6

Assalamualaikum
kali ni share video Muhammad Iman Zharif. hp nik penuh dengan video dan gambar Iman jea.
kadang-kadang ulang tengok video yang sama banyak kali. tak pernah bosan.
selalunya akan upload dulu kat you tube. ada masa share kat blog. untuk kenangan Iman nanti.
kecik2 dah ada kat you tube. klass ko Iman. Teh sendiri pun tak pernah upload video sendiri kat you tube. istimewa sangat iman ni.hihi

perkembangan Iman, dah pandai tepuk tangan tapi sambil tu kita kena tepuk tangan jugak sambil nyanyi lagu tepuk amai-amai. dah pandai 'sayang' (cium) baby. eeiii, bagi hint kat Mama dan Papa ker.haha. berat maintain jea. tetap 9.1 kg. nanti dapat jalan confirm kurus la.

i woke up like this.haha..baby sado



main masak2 yea.
Iman kalau bab gelak paling win. kalah cik su kalau gini.haha
Papa buat bunyi jea. gelak kemain. 
video ni comel sangat. setiap kali aku tengok video ni mesti akan gelak. dah jatuh ke belakang pun still duk gelak2. happy baby sungguh la awak ni Iman. hensemnya anak saudara Teh kat dalam video ni. siap pakai baju kemeja lagi :)



k bye :)

4 comments:

  1. pandainya iman ni main2 yer... comel jer ... geram tgk bby boy ni...

    ReplyDelete
  2. Omak aiii . Sado nya baby iman .
    Tapi bila dah bole jalan mesti kurusss .huhuhu

    ReplyDelete
  3. Salam Nik...Apa kabar?Lama Kak atie xsinggah kat 'rumah' ni ni.
    Alaaa comeynya budak bambam ni!!!!

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^