Saturday, December 5, 2015

6th Wedding Anniversary Part 3 | Surprise untuk Hubby

Assalamualaikum

tetiba datang idea nak surprisekan en hubby sempena 6th wedding anniversary kami.
dah lama tak buat surprise. asyik en hubby jea buat surprise kan. 

nik ni 24 jam berkepit dengan en hubby, so agak susah nak buat suprise bagai ni
so nik guna services terbaik dari @teddyprank
yeayyy.. betul-betul menjadi surprise kali ni

actually, anniversary kitaorang 29 November.suprise terlewat seminggu
memang sengaja kasi suprise lewat.tak best la nak bagi masa anniversary sebab dah tak surprise nanti. but simple je surprise nik untuk en hubby tahun ni
tak ada la grand2 macam orang lain kan. ikut kemampuan jea.

dapat jea terus call kita ucap terima kasih.
misi balas dendam berjaya.meuhaha.so tahu la macam mana perasaan cik isteri terima bunga dulu.
segan tau kawan2 tegur. tapi excited sebab dapat suprise kan.hihi





fresh flower red roses mix dengan fererro rocher.
so sapa2 yang berminat nak suprisekan orang tersayang, birthday ker, anniversary ker, korang boleh tengok instagram @teddyprank. blogger Nadia Farahida salah sorang team di belakang tabir  teddypank ni.Tq teddyprank. Tq for make it happen.puas hati dengan services korang
incase u dunno, this is my other half. my soulmate n my everything.
Happy Anniversary again b.

4 comments:

  1. wow sempat buat suprise ye? sweet !!

    ReplyDelete
  2. Wah bestnya..masing2 dpt kejutan ya

    ReplyDelete
  3. have a blessed years to come...

    ReplyDelete
  4. wow... so romantis... bestnyer dpt suprise,,, suka la hubby tu... hehe... tak pernah sambut anibeseri ni.... kekadang tak ingat langsung tarikh kawin... bithday pun hband akak lupa tarikh... ni kan lak tarikh kawin... nangis... hehehe

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^