Monday, December 28, 2015

Duta Hotel and Residences

Assalamualaikum
Alhamdullilah selesai sudah majlis akad nikah adik bongsu semalam #idznigettingmarried #KamalIdzni #KamalwedsIdzni #KamalIdznitietheknot . haha
nak review sikit apartment yang kami sewa masa majlis nikah adik semalam
kami booked dua unit apartment kat Duta Hotel and Residences ni sebab majlis akad nikah esoknya di Masjid Wilayah. Apartment ni 10 minit jea dari Masjid Wilayah. adik make up kat sini.
nak sewa bilik kat Masjid Wilayah, semua dah penuh. so terpaksa cari apartment yang dekat dengan Masjid Wilayah.

check in check out standard macam hotel. tapi kami check in agak lewat dalam kul 6.
Apartment yang kami sewa ada 3 bilik .semua bilik di sediakan aircond.
dari segi kebersihan ok saje. Tandas pun ada 2.
harga harian seunit apartment standard RM290. tak ada sarapan pagi.

ni deco apartment yang pertama
Ruang tamu




bilik ketiga ada 2 single bed
dapur. seterika tidak disediakan

deco apartment kedua
ruang tamu. ruang makan pun ada, cuma tak snap jea gambar :)


master bedroom





bilik air kedua kat luar bilik




pandangan dari bilik
kat sini apartmentnya kat tingkat 16, kena turun naik lift tu yang tak best.
kemudahan parking banyak.

GPS Coordinates
Latitude: 3.176060312587292
Longitude: 101.68458223342896

Duta Hotel & Residence, Sdn. Bhd.
B16-06, 16th Floor, Block B, Putra Majestik
No. 2A, Jalan Kasipillay
(Off 2½ miles Jalan Ipoh)
51200 Kuala Lumpur
Tel: +603-40505088
+6016-5185568
+6012-5188292
Fax: +603-40430566
Email: enquiry@dutahotel.com

1 comment:

  1. nice view ..nice room ..simple yet cozy.. boleh survey ni..

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^