Monday, December 14, 2015

late lunch di Teh Tarik Place di Ayer@8 ,Putrajaya

Assalamualaikum
arini nik cuti sempena Selangor juara Piala Malaysia. yeayyyy..happy face :)
kalau gini, Selangor menang piala tiap2 tahun pun okey. actually ada urusan di Putrajaya, so alang2 singgah makan kat Putrajaya. kat sini susah nak cari makan sedap-sedap dan murah
tapi kawasan Ayer@8 memang menarik sebab banyak kedai makan macam Kyros Kebab, Sarabei, Marrybrown, Fuel Shack dll. nanti boleh datang lagi try makan kat kedai lain lak.
kali ni kami singgah makan di Teh Tarik Place, Ayer@8 Putrajaya.
menu
kat sini tak ada waiter tuk ambik order, jimat kos betul.haha
kita kena pilih menu, tulis sendiri kat paper yang ada,and then pergi bayar kat kaunter. nanti makanan akan di hantar ke meja
sambil tu boleh cuci mata tengok view tasik Putrajaya ni

ruang kedainya luas, bersih dan selesa. suasana santai
jemput tengok. Nasi Goreng Kampung
Nasi Lemak Sotong

overall makanan biasa2 jea rasanya. harga standard la kan. kalau nak lagi murah masak sendiri. ngehngehngeh

Alamat : 
Teh Tarik Place di Ayer@8
C1-G-2, Ayer@8
Jalan P8G, Presint 8
62250 Putrajaya.

5 comments:

  1. nampak cam sedap sis :) terliur tengok...

    ReplyDelete
  2. tak pernah lagi makan area Ayer 8.

    ReplyDelete
  3. Tengok dalam menu tu ada tertulis maggi. Teringin pulak nak makan maggi... :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^