Wednesday, December 30, 2015

TOO FACED Chocolate Bar Eyeshadow Pallete

Assalamualaikum

actually TOO FACED The Chocolate Bar Eye Palette produk yang lama. tapi iolls jea baru nak cuba.iolls memang ketinggalan zaman, but who cares? haha

 packaging dia cun kan dan bentuk macam chocolate bar

ada matte and shimmer shadows
ada sesetengah yang sangat pigmented dan ada yang tak brapa nak pigminted. swatch banyak kali kat jari tapi tak lekat..huhu..but tak kisahlah sebab mostly banyak warna yang pigmented
eyeshadow tak mudah fall out.

kita tak pandai sangat nak review bagai ni, sebab bukan beauty blogger kan..
kita blogger suam2 kuku jea.

kat bawah ni nik buat colour swatches
Gilded Ganache / White Chocolate / Salted Caramel / Marzipan
Semi-Sweet / Hazelnut / Creme Brulee / Haute Chocolate
Milk Chocolate / Black Forest Truffle / Triple Fudge / Strawberry Bon Bon
Candied Violet / Amaretto / Cherry Cordial / Champagne Truffle

antara tutorial dan review TOO FACED Chocolate Bar Eyeshadow Pallete












2 comments:

  1. Mana nak beli sis eyeshadow ni..
    Hah nih ibuAqil ni pn ketinggalan zaman nih..
    Hikhikhikhik
    Happy new year & Happy weekend.. ;)

    ReplyDelete
  2. Eh tgk eye shadow rasa lapar n sedap pulak nk makan haha! :D selamat bermake up nik :) nik tak make up pun dah cantik molek orgnya....

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^