Tuesday, December 8, 2015

(video) Gegar Vaganza 2015 | Siti Nordiana [Minggu 6 - Minggu 8]

Assalamualaikum

akhirnya, Siti Nordiana berjaya masuk ke Konsert Akhir Gegar Vaganza 2015.Nana akan nyanyi lagu Putus Terpaksa nyanyian Ziana Zain masa final nanti.fuhh..lagu best tu.
Nana dulu jauh beza dengan Nana yang sekarang. dari segi penampilan dan vokal.
kita orang kampung, so kita sokong penyanyi kampung jugak.hihi

Siti Nordiana - Ku Tak Akan Bersuara (Gegar Vaganza 2015) [Minggu 6]
lagu feveret nik ni. lagu ni Nana di tangga teratas lagi tuk kali ke dua.

Siti Nordiana - Secangkir Madu Merah (Gegar Vaganza 2015) [Minggu 7]
suka cara Nana bawa lagu dangdut ni. tak over. tak perlu goyang lebih2 pun.


Siti Nordiana - Mengapa (Gegar Vaganza 2015) [Minggu 8]
lagu Mengapa ni bukan semua orang boleh bawak. mau terkucil
mula2 masa Nana nanyi lagu Madah Berhelah, Tok Ram tegur sebutan kena jelas..sekarang Tok Ram puji sebutan jelas.Lagu ni sangat susah kot and she did very very well. so no wonder la tempat teratas lagi minggu ke 8 ni


Good luck untuk final nanti :). 

1 comment:

  1. alamak tak folo la pulak..GV ni..
    malam ahad ni bola jugakk..
    pulun kedah!

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^