Wednesday, December 9, 2015

(video+gambar) telatah Nur Keisha Aqeelah & Muhammad Iman Zharif

Assalamualaikum

dah masuk 2 bulan lebih cik sepet kesayangan Teh ni. 
Ibu Keisha dah start kerja. so hantar Keisha kat nursery. Alhamdulillah, dah seminggu lebih kat nursery, memang tak ada meragam sangat macam masa dalam pantang. Keisha suka tidur atas dada orang.maybe selesa kot..asalkan ok biar je.

bulan lepas check up 2 bulan. berat dah 5.3kg. Panjang 57 cm. sebelum ni timbang 4.5 kg.
Iman dulu, tak berani sangat nak pegang sebab badan baby lembut dan lembik lagi. tapi Keisha ni umur tak sampai sebulan badan tegap dan pejal jea.hihi
inject 2 bulan..Alhamdulillah  tak demam pun. cuma bengkak skit kat paha. 


pandai beri respon bila kita ajak borak. comel sangat la dia. 
ni Ibu bagi tengok video. kusyuk tengok.hihi
muka berkerut.haha..sorry.Teh kacau Keisha tido yea.haha

bambam Teh dah ada gigi,yeayyy.akhirnya,ada 3 batang lak tu.abis la Mama nanti.
Iman ni semua benda dia nak panjat. termasuk la Papanya. haha


skarang dah pandai tido lewat. main jea kerja nya. tak reti duk diam. aktif bebenor.haha
Iman ni dah tak takut vacum.siap boleh pegang vacum.dulu dengar vacum jea fobia. skarang tetiba jadi obses lak dengan vacum.haha.macam2 peel la awak ni bambam ooiii..

ni video gedik tengah joget.haha

14 hb  nanti Iman dah masuk 10 bulan. 21hb lak, Keisha 3 bulan.
beza 7 bulan jea dua orang sepupu ni. rindu dekat budak berdua ni,
rindu nak peluk cium gomol budak berdua ni. jumpa nanti k :)

4 comments:

  1. alololo.. comelnye..... gigit pipi tu kang!

    ReplyDelete
  2. alalala, comelnyaa dia buat muka berkerut :D hihi

    http://nuranisaisyah.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. hai nik, nama anak buah nik sama ngan anak sy, Keisha hehe

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^