Friday, December 25, 2015

Vietnam Mask hilangkan masalah whitehead atau blackhead

Assalamualaikum

Vietnam Mask antara produk popular sebelum ni. kali ni baru dapat try. tu pun sebab dapat free. adik bongsu ioll yang bagi. Vietnam Mask fungsi tuk tanggalkan blackhead dan whitehead kat muka.
kecik je bekas Vietnam Mask ni.walaupun botol kecik tapi boleh guna banyak kali. ada di sediakan skali ngan kertas putih yang nipis.
tekstur melekit macam gam. warna putih. bau macam bau ubat sapu yang lama.
tapi still boleh terima. 
Cara pakai Vietnam Mask 
* mula2 cuci and then lap hingga kering.
* sapu vietnam mask pada bahagian yang korang nak buang whitehead/blackhead. kena cepat sebab nanti mask kering. so better buat part by part. 
* pastu tampal kertas putih. kertas putih tu automatik akan melekat sebab mask tu macam gam.
 * nik biar lebih kurang dalam 15 minit.
* lepas 15 minit tarik perlahan2 kertas putih tu. 
* cuci muka tuk hilangkan kesan mask yang masih melekat

phewww...banyak nya whitehead yang keluar .puas hati. kalau nak picit satu satu, confrim merah muka. guna ni sekali tarik, banyak keluar whitehead kat muka.dalam 70% whitehead yang keluar.tapi ada yang masih degil tak nak keluar.
nak letak gambar kan geli lak korang tengok. so better tak payah.muehaha
memang best, tak rugi beli. adik nik beli harganya RM5 sebotol
kena beli tuk buat stock ni.

update.nak letak jugak gambar sebagai bukti.

ewww kan.oppss.k bye

1 comment:

  1. Mcm best je tu..
    Kalau nak beli kat mana tu nik?!
    Ibu pn bnyk bintik2 hitam..

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^